Hårpynten du må ha nå – klyper, spenner og scrunchies

Hårpynten du må ha nå – klyper, spenner og scrunchies

Sommerens største tilbehørstrend er hårklypen. Rett bak hårlusen og scrunchien. Dette er tilbehøret alle vil ha nå.

Av: Ingrid Bruvik/ Chili Publications 

Fotocred toppbilde: Instagram/@rmabeauty @thereseaanoli @chamillapihl 

Hver sesong kommer det noe alle skal ha – det være seg slim, Tesla eller stråvesker. Denne sommeren er det hårpynt. Det er bare å ta en rask titt på Instagram – det bugner av tilbehørsinspirasjon. Og tips til hvordan it-jentene bruker trendene. Snart følger resten etter.

Hårspenner

Hårspenner, lus eller hårnåler – kjært barn har mange navn.

De kommer i flere varianter, enten det dreier seg om en forseggjort hårspenne med store blomster, perler eller logo, eller enkle «lus» i sterke farger, vanlige sorte eller sølv/gullfargede.

Den største trenden akkurat nå er å kombinere mange lus på rekke og rad i håret. Gjerne i kombinasjon med en lekker hårspenne i nakken.

Sørg for at du har noen av disse godsakene liggende ved disken vakkert presentert slik at kunden enkelt kan ta det med når de står i kassen.

Hårklypen

Hårklypen har vært aktuell en stund allerede. Men glem de trauste, kjedelige du bruker for å sette opp håret når du vasker ansiktet.

De skal være fargesprakende med krystaller og/eller mønster – og ikke minst store.

Hårklypene som regjerte på 90-tallet er altså tilbake i motebildet, dog i oppdatert utgave.  Den setter prikken over i-en til ethvert sommerantrekk og holder seg i trendbildet utover høsten.

Scrunchien

Alle har vi sett Sex in The City-episoden der Carrie og forfatter-daten Berger ender i en krangel om scrunchien er hot or not. Det var i 2003 – og nå er den hottere enn noensinne.

De skal være store, fargerike, i blomstermønster og i velur. Kombiner dem med den trendy «hårdotten» du fester på toppen av hodet eller en klassisk hestehale og vips så er kunden supertrendy.

Scrunchien er sett på alle it-jenter fra Bella Hadid, Hailey Baldwin og deres norske trendsøstre, stylist Hedda Skoug, ELLE Blogger Helen Bruland og moteblogger Marianne Theodorsen.

Hårklyper-hårspenner-hårpynt-trend-tips
HÅRTREND: Hårklyper, hårspenner, hårnåler, hårbøyler og scrunchies er tilbake for fullt. Og gjerne i oppsiktsvekkende farger eller med flotte detaljer og mønstre. FOTO: Instagram/@heddaskoug @emmejensen @mariannetheodorsen @helenebruland @idahelene @motesilje