Stjel stilen – Darja Barannik

Stjel stilen – Darja Barannik

Norske mote-influencere er i vinden som aldri før. Og den internasjonale motebransjen ser mer til dem for inspirasjon enn noensinne. La deg inspirere av stilen til motepersonlighet, Darja Barannik.

Av: Ingrid Bruvik  Foto: Produsentene/Instagram: @darjabarannik

Med sine 120.000 følgere på Instagram er den russisk-norske motepersonligheten et lokomotiv i norsk mote. Som den eneste skandinaviske influenceren ble hun i fjor invitert til å overvære Chanel sin SS18 visning – dermed stiller 27-åringen i en egen klasse.

Glamorøst og stilrent

Stilen til Barannik kan i korte trekk beskrives som glamorøs, stilren og i perfekt balanse.

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Den polerte looken er likevel leken og «scandi cool». Antrekkene er alltid komplimentert av morsomt og fargerikt tilbehør.

Motepersonligheten er heller ikke redd for å mikse mønstre og snitt som kan føles vanskelige. Og selv om alt kler den smukke, er stilen likevel til inspirasjon for mindre vågale moteløver.

Darjas fire styling-grep:

  1. Tilbehør – statement-tilbehør er noe av nøkkelen til hennes vellykkede stil. Gjerne luksuriøst tilbehør i form av vesker, sko, solbriller og smykker. Alt som løfter antrekket til nye høyder.
  2. Layering – en skjorte under en kjole, med belte i midjen gjør stilen interessant.
  3. Snittene – voluminøse ermer, vide bukser, lange kåper og rysjer. Det er alltid noe ekstra med snittene.
  4. Farger – camel-toner, grønt, pasteller og rødt. Hun er ikke redd for et farge-kick, enten antrekket er ton-i-ton eller mønstret.
  5. Materialene – pels, slike, ull og denim er noen av materialene hun bruker i flittig kombinasjon.
Darja-baranikk-stjel-stilen-inspirasjon
DARJA BARANIKK: Hun er en av få norske motepersonligheter som fikk overvære Chanel sin vår- og sommerkolleksjon for 2018. Her kan du la deg inspirere av stilen hennes. Foto: Darja Baranikk/Instagram