Stjel stilen – David Gandy

Stjel stilen – David Gandy

I mylderet av stjerner og modeller i motebransjen er det en stjerne som skinner litt ekstra. Stjel stilen til moteikon, modell, skribent og hundeelsker David Gandy (38).

Av: Ingrid Bruvik  Foto: Produsentene/Instagram: @davidgandy_official

Med sine 846.000 følgere på Instagram, egendesignede kleskolleksjoner, utallige magasincover og sin rolle i The British Fashion Council, er David Gandy så mye mer enn et pent fjes.

Han er selve symbolet på en velkledd gentleman med hjertet på riktig plass. Vi lar oss derfor gladelig inspirere på mange måter, men først og fremst av klesstilen.

Slik får du moteikonet sin sofistikerte, elegante og tidløse stil.

Kul og klassisk

Stilen til Gandy kan best beskrives som kul og klassisk. Han er ulastelig antrukket uansett anledning, men aldri kjedelig. Det er i detaljene magien ligger. Han kombinerer gjerne caps med en strukturert militærgrønn jakke og dressbukser. Han mikser dermed stiler og materialer med den største letthet.

Han er ikke utpreget vågal i fargevalgene og holder seg i stor grad til klassiske fargevalg som kaki, grått, blått, denim og mosegrønt. Likevel topper han til stadighet best kledd-lister verden over.

David-Gandy-stjel-stilen-mote-herre
STILSIKKER: Den klassiske kombinasjonen av camel-toner og blått går aldri av moten. Samme med off white og marineblått. Legg merke til detaljene. Foto: Instagram/@davidgandy_official

.

David sine fem styling-grep:

1. Tilbehør:

Modellen bruker alltid mye tilbehør i form av bukseseler, caps, klokker, slips, sixpence og skjerf. Alt i de beste kvaliteter. Særlig klokkene.

2. Layering/lag-på-lag: 

Han vet at et slips + skjorte + skinnjakke er en vinner. Han dropper dressjakken og oppnår dermed en avslappet look.

3. Snitt:

Dressene sitter som støpt, det samme gjør skjortene og frakken. Klassiske snitt er hans varemerke, slik som dobbeltspente frakk og en basic t-skjorte. Sistnevnte har aldri for mye utringning og er aldri for trang.

4. Farger:

Marineblått, off white, lyseblått, mosegrønt og beige. Det bugner ikke av mønster og print, men tidvis er det ruter og tweed med i kombinasjonen.

5. Materialene:

Skinn, ull, den beste bomullen, tweed og denim. Alt settes sammen i flott kombinasjon, der rimelige merker ser ut som «a million dollars».